Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، علی صالح آبادی مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران در این جلسه صبح دیروز مجمع عمومی صرافی این بانک گفت: صرافی توسعه صادرات بازوی عملیاتی این بانک برای ارائه خدمات ارزی به مشتریان است.

وی با اشاره به اینکه هدف اصلی صرافی سودسازی نیست، اظهار داشت: شرکت صرافی توسعه صادرات، بخشی از خزانه ­داری بانک محسوب می­ شود که از طریق تعامل با شعب بانک در سراسر کشور به مشتریان خدمات ارائه می ­کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اعلام کرد: صرافی در سال­های اخیر نقش مکمل فعالیت­های ارزی و نقل و انتقالات بین المللی بانک را ایفاء کرده و در بخش­هایی که بانک به جهت محدودیت­های حاصل از تحریم ­های بین ­المللی، در ارائه خدمات به مشتریان با مشکل مواجه شده به ایفای نقش مثبت پرداخته است.

در ادامه این جلسه، مدیرعامل صرافی توسعه صادرات به تشریح عملکرد مقایسه ای این صرافی طی سه سال گذشته پرداخت و گفت: تحولات سیاسی و نوسانات ارزی طی سال­های اخیر، اهمیت نقش و جایگاه صرافی ­ها را بیش از گذشته روشن کرد؛ این شرکت امیدوار است بتواند با تعریف برنامه ­های جدید مشترک با بانک توسعه صادرات ایران و ارائه مدل ­های کاری با ریسک تعریف شده و قابل قبول، سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص دهد.

محسن بوالحسنی حمایت از صادرات و صادرکنندگان را از اهم اقدامات صرافی توسعه صادرات ایران دانست و گفت: ارائه خدمات رقابتی در بخش­های خرید و فروش و نقل و انتقالات ارزی، تکمیل و ارتقا زنجیره خدمات­ رسانی بانک توسعه صادرات ایران در بخش خدمات و معاملات ارزی از مهمترین اقدامات شرکت صرافی توسعه صادرات ایران بوده است.

وی به نقش موثر صرافی در گسترش زنجیره روابط کارگزاری با کارگزاران داخل و خارج از کشور اشاره کرد و گفت: صرافی توسعه صادرات ایران به عنوان یکی از صرافی ­های امین و عامل بانک مرکزی، نقش موثری را در اجرای سیاست ­های حاکمیتی و تنظیم بازار ایفا کرده و با هدف کاهش ریسک­ های موجود، نظام­ های نظارتی و کنترل ­های داخلی خود را ارتقا داده است.

بوالحسنی افزود: آخرین سرمایه ثبت شده صرافی در اداره ثبت شرکت­ها و موسسات غیرتجاری، مبلغ ۶۰ میلیارد ریال (منقسم به ۶۰ میلیون سهم عادی با نام یک هزار ریالی است که متاسفانه بنابه دلایل ساختاری، ثبت افزایش سرمایه قبلی با تأخیر مواجه شده است. مع الوصف برنامه ریزی لازم به منظور افزایش سرمایه مجدد به محض ثبت مصوبه قبلی صورت پذیرفته است.

به گفته بوالحسنی، صرافی توسعه صادرات ایران به عنوان یکی از صرافی ­های همکار بانک مرکزی، عهده دار عاملیت خرید، نیابت و تحویل ارز صادراتی صادرکنندگان و سایر صرافی ­های بانکی در قالب اسکناس به بانک مرکزی و رفع همزمان تعهدات ارزی صادرکنندگان بوده است.

بازارگردانی بازار متشکل، خرید ارزهای صادراتی به صورت حواله و اسکناس در کشورهای هدف صادراتی و رفع همزمان تعهدات صادراتی در سامانه ­های سنا و نیما و تامین ارز مورد نیاز واردکنندگان کالاهای اساسی، واسطه ای و مواد اولیه و همچنین ماشین آلات طرح­های تولیدی از طریق سامانه نیما از دیگر خدماتی است که مدیرعامل صرافی توسعه صادرات ایران به آنها اشاره کرد.

وی گفت: این صرافی آمادگی ارائه خدمات ویژه در کشورهای همسایه به ویژه عراق و افغانستان برای دریافت وجوه صادراتی، تامین و تبدیل ارزهای مورد نیاز بانک و آزادسازی ارزهای تخصیصی بانکی به ویژه در زمینه واردات کالای های اساسی را دارد.

در ادامه این مجمع، صورت­های مالی ارائه شده از سوی مدیرعامل صرافی توسعه صادرات ایران، از سوی حسابرسان قانونی بررسی و تایید شد؛ همچنین با پیشنهاد هیات مدیره صرافی، مقرر شد ۱۰ درصد از سود ویژه این شرکت بین صاحبان سهام تقسیم شود.

لازم به ذکر است در مجمع عمومی فوق العاده شرکت، سال مالی نیز ازپایان اسفندماه به آخر آذرماه تغییر یافت.

پربیننده ترین مشاهده سوابق بیمه + لینک اثر متغیرهای بنیادین بر بازار ارز / بهبود متغیرهای کلان اقتصادی کلاهبرداران در کمین تراکنش های زیر ۱۰۰هزار تومان تغییر سامانه ارسال «لیست حق بیمه» تامین اجتماعی از مرداد مراسم ششمین سالروز تاسیس موسسه اعتباری نور برگزار شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک توسعه صادرات صرافی توسعه صادرات ایران ارائه خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۷۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX۲۰۲۴)  از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت امسال با حضور شرکت‌های فناور و نوآور داخلی و خارجی در محل پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد.

صندوق توسعه فناوری‌های نوین؛ حامی همیشگی شرکت‌های فناور و نوآور، امسال نیز همچون سال‌های گذشته درسیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX۲۰۲۴) حضور دارد.

این صندوق پژوهش و فناوری با تکیه بر تجربه و کارنامه موفق خود در ارائه خدمات نوین مالی و فناوری به اکوسیستم فناور و نوآور کشور، در اینوتکس امسال نیز برنامه‌های مختلفی را در تقویم اجرایی خود دنبال می‌کند.

رونمایی از نخستین سکوی تامین مالی جمعی ارزی_ریالی کشور

محمد کلاهی؛ معاون اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین در خصوص برنامه‌های پیش روی این صندوق در نمایشگاه اینوتکس امسال گفت: این صندوق به عنوان صندوق پژوهش و فناوری پیشتاز در ارائه خدمات مالی به زیست بوم فناوری کشور، همواره به دنبال بهینه سازی فرآیند‌های مالی و بهره مندی این اکوسیستم از ابزار‌های به روز و نوین تامین مالی است.

وی با اعلام خبر اخذ موافقت اصولی تاسیس نخستین «سکوی تامین مالی جمعی ارزی- ریالی» در کشور گفت: صندوق توسعه فناوری‌های نوین در راستای ارائه ابزار‌های نوین تامین مالی در زیست بوم فناوری کشور در دی ماه ۱۴۰۲ موفق به اخذ موافقت اصولی تاسیس سکوی تامین مالی جمعی ارزی- ریالی از فرابورس ایران شد. این سکو که با نام «نوین کراود» به ثبت رسیده است، نخستین سکوی تامین مالی ارزی کشور است که با همکاری وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، فرابورس ایران و صرافی بانک ملی، در حال رسیدن به مراحل اجرایی است. در این مدت پلتفرم و زیرساخت آن ایجاد شده و در مراحل پایانی اخذ مجوز فعالیت از فرابورس است.

کلاهی با اشاره به شعار امسال یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» بستر نوین کراود را به عنوان یکی از بهترین روش‌های تحقق شعار سال دانست و افزود: نرخ بازدهی مطلوب، تضمین اصل سرمایه و بازدهی کوتاه مدت پروژه‌ها از مزایای این سکوی تامین مالی جمعی است. ضمن این که مجوز این سکو برای نخستین بار در کشور توسط یک صندوق پژوهش و فناوری با بیش از ۱۷ سال تجربه فعالیت مالی اخذ شده و بنا دارد که مسیر تامین مالی حوزه فناوری و تولید را با تکیه بر سرمایه‌های خرد هموار ساخته و چشم انداز روشنی را برای بهره مندی شرکت‌های دانش بنیان و فناور از این ابزار نوین تامین مالی ترسیم نماید.

تفاهم نامه با هیئت تجاری روسیه در راستای صادرات محصولات دانش بنیان

کلاهی توسعه بازار و تجاری سازی محصولات شرکت‌های دانش بنیان و فناور را از دیگر برنامه‌های این صندوق به ویژه در سال‌های اخیر یاد کرد و گفت: یکی از کشور‌های هدف برای صادرات فناوری و محصولات دانش بنیان روسیه است. بر این اساس با بررسی، ارزیابی و مذاکرات صورت گرفته بین هیئت تجاری روس و صندوق توسعه فناوری‌های نوین در یک سال اخیر، اکنون زمینه انعقاد تفاهم نامه همکاری با این هیئت فراهم شده است.

وی این تفاهم نامه را زمینه ساز همکاری‌های جدید فناورانه بین ایران و روسیه دانست و تاکید کرد: در اینوتکس ۲۰۲۴ تامین نیاز‌های فناورانه دو کشور در قالب این تفاهم نامه به امضای صندوق توسعه فناوری‌های نوین و هیئت تجاری روسیه خواهد رسید.

تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین و صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) فولاد مبارکه

محمد کلاهی، مدیریت و راهبری منابع در حوزه فناوری و پروژه‌های فناورانه را از دیگر برنامه‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین عنوان کرد و گفت: این مهم همواره با تکیه بر تجربه و کارنامه موفق همکاری صندوق با هلدینگ ها، شرکت‌های سرمایه گذاری و شرکت‌های بیمه دنبال شده است و صندوق قابلیت خود را در مدیریت و راهبری صحیح این منابع در حوزه فناوری و سرمایه گذاری با بازدهی مطلوب، اثبات کرده است.

وی با اشاره به تفاهم نامه جدید صندوق با یکی از بزرگترین صندوق‌های سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی افزود: در همین راستا در اینوتکس امسال صندوق توسعه فناوری‌های نوین تفاهم نامه همکاری دیگری را با صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی فولاد مبارکه به عنوان یکی از بزرگترین صندوق‌های CVC حوزه فناوری منعقد می‌کند.

توسعه فناورکارت با افزودن خدمات محصول ایران کارت بانکی
معاون اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین با اشاره به آغاز پروژه «فناورکارت؛ نخستین نئوبانک شرکتی حوزه فناوری» در نمایشگاه اینوتکس سال گذشته افزود: فناورکارت نئوبانکی به بزرگی زیست بوم فناوری کشور است و شکل گیری صحیح این خدمت کار بزرگی را می‌طلبد.

به همین منظور و در راستای توسعه خدمات فناورکارت به فعالان زیست بوم فناوری کشور، امسال تفاهم نامه‌ای با شرکت بهین فردا؛ از مجموعه بانک آینده به منظور همکاری مشترک این دو مجموعه در توسعه این محصول و اضافه شدن خدمات جدید B۲C به خدمات موجود شرکتی این پلتفرم، در اینوتکس منعقد خواهد شد.

کلاهی با تاکید بر گستردگی خدمات ایران کارت  در کشور به عنوان دلیل نخست انعقاد این تفاهم نامه یادآور شد: تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین با شرکت بهین فردا به دلیل وسعت و کیفیت خدمات محصول ایران کارت و باشگاه مشتریان بانک آینده است. اضافه شدن این خدمات در کنار خدمات متعدد حقوقی و حقیقی موجود در پلتفرم فناورکارت آن را به محصولی ویژه و ممتاز برای استفاده شرکت‌های حوزه فناوری و پرسنل شاغل در شرکت‌ها و پارک‌های سراسر کشور تبدیل می‌کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
  • اعضای جدید هیات مدیره بانک شهر با حضور حداکثری سهامداران انتخاب شدند
  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان
  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان برای اولین بار در کشور
  • مجمع‌عمومی اتحادیه دانشگاه‌ها و مؤسسات غیرانتفاعی برگزار می‌شود
  • نوزدهمین مجمع‌عمومی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور برگزار می‌شود
  • اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی
  • کسب درآمد ارزی شرکت ایپکو از محل صادرات خدمات فنی مهندسی
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴